14/1/08

La comunicació interpersonal, un repte

Hola a tothom!
El primer dissabte del 2008 l'hem dedicat a afers majors:
- fer silenci,
- recuperar el nostre recorregut per l'esplai,
- escoltar què pensen de bo els altres sobre la nostra persona,
- confiar a cegues explicant coses de ben endins,
- parlar i discutir sobre el curs i
- veure quin rol juguem en el grup.

Sí que n'han sortit, de coses! Sembla mentida que ens veiem tan sovint i que ens costi tant! I és que comunicar allò que pensem i sentim als altres... costa! I molt! Tant sigui un bon piropo d'aquells que enlluernen, com una crítica forta a les nostres actituds més amagades... ens costa.

En fi, animem a tothom a practicar una bona tarda de stand by. És a dir, una aturada al camí, per a redreçar les coses, per asincerar-nos. Així el grup pot madurar, créixer i donar més bons fruits.

Com explicaríeu la sessió als que no hi eren??!

2 comentaris:

ferran ha dit...

Em va agradar la seció, ja que va ajudar a la comunicació, algo fonamental en els dies que corren, que tenim tots els medis per poder comunicar-nos amb l'altra punta del món i en canvi ens costa tant parlar sincermanet amb el del nostre costat.

Ferran

Anònim ha dit...

Hola a totes i tots!!

El dissabte passat va ser un d’aquells dissabtes que calien, encara que hi hagui gent que digui lo contrari, no pel fet de “sincerar-nos” com diu l’actualització sino perquè va ser un moment en el que tot el grup vem poder compartir uns moments i parlar sobre com veiem el grup, que personalment crec que això va ser el més important. Encara que és veritat que això es fa en una excursió, però si per motius X no les hem pogut fer dons el que ara cal fer és recuperar-les com ja li vaig dir al Xavi, hem de fer un esforç per posar-nos d’acord per fer una excursió i així les coses que es van dir durant la sessió es podran duu a terme.


Dew i fins dissabte que ve

-/A. ROMEO/-